2022 Vintage Stil Mobilya Modası

Eski ev tasarımındaki en son trendlere uygun olarak, 2022 için vintage mobilyalardaki en sıcak trendler arasında aşınmış deri sandalyeler, büyük yuvarlak cam masalar ve paslı aynalar yer alıyor. Trend ayrıca, altındaki aksesuarlar değiştirilerek açılabilen veya değiştirilebilen şeffaf cam masaların kullanımını da içeriyor. Bir parça eski halı eklemek de evinize bir renk ve çekicilik katacaktır. Bu tarz o kadar popüler hale geldi ki, gelecek yıllar boyunca devam edeceği kesin.

2022 Vintage Stil Mobilya Modası
133

Bu stili evinize dahil etmek istiyorsanız mobilyalarınız için doğal malzemeler kullanmalısınız. Tavanınız için ahşap, alçı veya vinil kullanabilirsiniz ancak gergi tavanlardan kaçınmalısınız. Zeminleriniz ve halılarınız ahşap gibi doğal malzemelerden yapılmış olmalıdır. Aşırı süslü duvar kağıtlarından kaçınmaya çalışın, çünkü bu eski görünümle uyuşmayacaktır. Mobilyalarınız için de makul formlar kullanmalısınız.

En iyi vintage görünümü oluşturmak için stilleri nasıl harmanlayacağınızı bilmeniz gerekir. Bu tarz, farklı tasarımları karıştırmayı ve eşleştirmeyi teşvik eder. Dekoratif masa örtüleri ve duvar askıları, vintage görünümünüze ekstra bir dokunuş katmak için birleştirilebilir. Döşemeli mobilyalarınız için de aynı rengi kullanmalısınız. İster klasik bir stil ister benzersiz bir tasarım seçin, eviniz bu temada harika görünecek. Bu trendin görünümünü seviyorsanız, mümkün olan en kısa sürede bir tane aldığınızdan emin olun.

Vintage bir görünüm yaratmakla ilgileniyorsanız, ahşap, alçı veya fiber çimentodan yapılmış oval bir yemek masası tercih edebilirsiniz. Tasarım zamansızdır ve modaya uygun renklerde giyilebilir. Oval yemek masasının yanı sıra, komodin veya küçük bir yan sehpa olarak ikiye katlanabilen bir üçayaklı sehpa da tercih edebilirsiniz. Bu parçalar aynı zamanda modaya uygun oda dekorunu birleştirmenin iyi bir yoludur. Yemek odası takımı dekorasyonunda vintage ev stili ön plana çıkan mobilya şekil tasarımları içerisindedir. 

Bir diğer popüler vintage tarzı ise eski mobilyalardır. Bu dönem, toplumun modernleşmesinin izlediği sanayi devriminin sonu ile işaretlendi. Eames sandalyesi bu dönemin klasik bir örneğidir. Eames sandalyeye ek olarak, diğer eski mobilyalar, her türlü antika ve kullanılmış görünümlü parçaları içerir. Yüzyıl ortalarından ilham alan birçok modern tasarım bile var.

İç tasarım açısından, eski tarz uzun zamandır popüler bir trend olmuştur. Bugün hala popüler olmasına rağmen, uzun yıllardır var. İçinde bulunduğumuz yüzyılda, kendinizi ifade etmenin ve kişiliğinizi ifade etmenin en yaygın yollarından biri haline geldi. Yeni trend, duygularınızın izini mobilyalarınız üzerinden takip ederek şık ve konforlu bir ev yaratmayı mümkün kıldı. Antikaları kullanarak hem güzel hem de işlevsel mobilyalarla vintage bir görünüm yaratabilirsiniz.

Elde etmeye çalıştığınız stilden emin değilseniz, renkle başlayın. Eviniz için kahverengi tonlarının çeşitli tonlarını kullanabilirsiniz. Evinize eski görünümü getirmek istiyorsanız, duvarları iç tasarımınıza uygun bir renkle boyamayı da düşünebilirsiniz. Duvarın rengi de eski tarzla eşleşecek, bu yüzden onu alanınıza dahil etmeyi düşünün. Örneğin, nötr renkte bir duvar kaplamasına izin verilmez.

Ayrıca, tüm evinizi yeniden dekore etmeyi planlıyorsanız, iki stili birleştirebilirsiniz. Mükemmel bir görünüm elde etmek için iki stili karıştırıp eşleştirebilirsiniz. Bu tarz popüler olsa da, herkes için değil. Bir oda yaşamak için rahat olmalıdır, bu nedenle dekorunuza eski bir mobilya modası ekleyebildiğinizden emin olun. Renk şemasına ek olarak, malzemeye de dikkat etmelisiniz. Geleneksel tarz, daha klasik bir görünümdür ve yeni olandan daha iyi görünecektir. Vintage stil 2022 trend yatak odaları mobilya iç dekorasyon parçaları ile uyumlu olan takımlar içerisindedir. 

Geçmişte, mobilyalar artık mevcut olmayan malzemelerden yapılmıştır. Günümüzde bu tarz, ev dekoratörleri arasında popüler bir seçim haline geldi. Vintage bir görünüm elde etmek için farklı mobilya stilleri kullanabilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bu tarz bazı evlerde harika görünse de, diğerleri için çok fazla olabilir. Bu nedenle, eviniz için onu seçmeden önce stili düşünmek önemlidir.

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.