2022 Koltuk Modelleri

2022 koltuk modelleri geniş fonksiyonel ve renklere sahip olup daha modern ve konforlu yaşamın kapılarını sizlere açar.

2022 Koltuk Modelleri
1237

Yeni trend koltuk takımları oturma odası ve salon takımı olarak geniş kapsamda şık tasarımdan oluşmaktadır. Modern ve klasik şıklığı kapsayan trend koltuk takımları renkleri,kumaş dokusu,model ve şık dekorasyonlarınızla hayalinizdeki evi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni sezon koltuk takımları, metal koltuk takımı modelleri, avangart koltuk takımı modelleri, chester koltuk takımı ve country koltuk takımı modelleri gibi  pek çok tasarımdan oluşmaktadır. Ayrıca salonunuz için de klasik koltuk takımı ve lüks modeller tasarlanmış olup ihtiyacınızı karşılayacak modeller yer almaktadır.

Oturma odası sıkça kullandığımız bir alan olduğu için kesinlikle dayanıklı ve konforlu olmalıdıdır.Çoğu rengi bulabileceğiniz canlı renklerden daha soft renkler tercih edilerek tasarlanmıştır. Açık kahverengi,uçuk pembeler,buz maviler,açık yeşiller,olarak daha çok ön plandadır. Kullandığımız oturma odası küçük ise seçeceğimiz koltuk takımları açık renkte minimalist boyutlarda tercih edebilirsiniz. 2022 Koltuk renkleri  soft renkler küçük odalarda daha ferah ve geniş gösterirken evinizi de şık bir görünüme kazandırabilir.

Küçük oturma odalarınızda  koltuk takımlarında zıt renklerde kırlentler kullanılması odanıza derinlik katar. Büyük odalarınızda biraz daha şanslısınız istediğiniz modeli seçebililirsiniz. Yeni sezon koltuk takımları seçenekleri oldukça geniş kapsamlı modeller içermektedir.Küçük boyutta koltuklar tercih ettiğinizde alanınıza  daha geniş  bir ortam hazırlarken ,büyük boyutta tercih ettiğiniz koltuk takımlarınız ise daha orantılı bir ortam hazırlar.

2022 koltuk modelleri birçok farklı stil ve renk tasarımları ile kullanıcılara avantaj sağlayan oturma grubu mobilyaları içerisindedir. Salon takımının bütünlüğünü oluşturan koltuk takımı, köşe takımı, yemek, odası, tv ünitesi, berjer modelleri, sehpa, zigon sehpa, orta sehpa gibi mobilya parçaları bütüncül mobilya dekorasyonunda ortama farklı hava katan yenilikçi tasarımlara imza atıyor. Yaşam alanlarınızın stil ve bölümleri göre koltuk seçimi yaparak odadaki diğer dekorasyon eşyalarınızı dizay etmeye başlayabilirsiniz. 2022 koltuk modelleri ergonomik yapısı ile vücudun şeklini alıyor. Tasarıma farklı bakış açısı kazandıran stilleri ile 2022 koltuk modelleri her eve zarafet katan oturma grubu mobilyaları içerisindedir.

2022 Koltuk Modelleri Nelerdir?

  • Tencha koltuk takımı
  • Palma koltuk takımı
  • Secret koltuk takımı
  • Liya koltuk takımı
  • Helen koltuk takımı
  • Castello koltuk takımı

2022 koltuk koltuk modelleri içerisinde çeşitli renk uyumu ve alan avantajı kazandıran mobilya unsurları ile evinizdeki diğer grup mobilyalara yön verebilir, salon takımı görünümünü değiştirebilirsiniz. Krem, beyaz, mavi, gri, yeşil, füme renklerinin tamamlayılıcılığı ile koltuk modellerinizi duvar dekorasyonu gibi süslemeler ile bütünleştirebilirsiniz.

2022 koltuk modelleri ile işlevsel ve fonksiyonel tasarımları yaşam alanlarınıza taşıyarak, renklerin uyumunu diğer takım parçalara göre dizayn edebilirsiniz. Koltuk takımının yanı sıra berjer çeşitlerine geometrik şekiller, yuvarlak desenler, fırfırlı kumaşlar, yastık korumalı detay takımlar ile oturma grubunu mobilyalarınıza yön verebilirsiniz

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.