2022 de En Çok Tercih Edilen Mobilya Takımları

2022 için renk trendi gri-yeşil boyalar olacak. Gri, yeşilin tonlarıyla çok iyi gider ve diğer birçok renk için harika bir temel renktir. İster sıcak ister soğuk bir gri tonu seçin, kombinasyon sakin ve şık bir atmosfer yaratır. Bu gölge, ister kontrast ister monokrom kullanmaya çalışıyor olun, herhangi bir renk şeması için mükemmel bir temel oluşturur. Oturma odanızın boyutu ne olursa olsun, evinizdeki mobilya dekorun geri kalanına uyacağından emin olabilirsiniz.

2022 de En Çok Tercih Edilen Mobilya Takımları
196

Modern bir iç mekan için retro tarzı düşünün. Bu tarz 70'leri andırıyor ve genellikle yuvarlak, organik şekillerle karakterize ediliyor. Modern bir ortamda, yuvarlak kenarlı, yuvarlak yemek odaları mobilyaları güzel bir uyum sağlar. Ayrıca, 2022 oturma odası koltuk takımı mobilyalarını seçerken bireyselliğin ve tarihin önemini göz önünde bulundurun. Küçük detaylar bir mekanın atmosferini değiştirebilir ve ziyaretçilerin dikkatini çekebilir. Doğru mobilya büyük bir fark yaratabilir, bu yüzden bu unsurları dahil etmeyi unutmayın.

Doğal tonlar 2022'de mobilya için en popüler renk olacak. Sıcak, toprak tonları bir oturma odası koltuk takımları için mükemmel bir seçim olacak. Kahverengi, kırmızı, yeşil ve turuncunun çeşitli tonları rahatlatıcı ve sakinleştirici bir ortam yaratacaktır. Sıkıcı renklerden kaçınmak istiyorsanız daha asil ve zarif tonları tercih edin. Modern, klasik veya rustik tarzdaki iç mekanlar için idealdirler.

Renkler söz konusu olduğunda, önümüzdeki yıl için kahverengi, kırmızı ve yeşil tonları olacak. Bu renk kombinasyonu 50'lerin ve 60'ların havasını uyandıracak ve 2022 yılı için harika bir seçim olacaktır. Daha modern veya klasik bir tarz için pembe ten rengi bir ton seçin. Ardından oturma odasındaki minderler ve sedirler için pişmiş toprak bir renk seçin.

2022 yılında mobilyaların rengi natürel tonlarda olacaktır. 50'li ve 60'lı yıllardakiler kahverengi, yeşil ve turuncu tonlarıyla karşılanacak. Bu renkler huzurlu ve dinlendirici bir atmosfer yaratacaktır. Aksesuarlar için de harika bir seçim olacaklar. Kendinizi asil gibi hissetmek istiyorsanız, koyu renkte kahverengi bir kanepe veya sandalyeler seçin. Önümüzdeki on yılda gri bir kanepe eski ve sıkıcı görünecek. Aynı dekorasyon stilleri yatak odaları mobilyalarındada  renk uyumu yakalanmaktadır. 

2022'de oturma odası mobilyalarının rengi doğa ile olan bağı vurgulamalıdır. Açık renk, mobilyalar için bir temel görevi görür ve modern veya klasik tarzda bir iç mekan için iyi bir seçimdir. Klasik ve modern bir tarz için, kanepeler, sandalyeler ve sedirler için pembe ten rengi bir gölge mükemmeldir. Pişmiş toprak rengi, pişmiş toprak renkli bir masa ve osmanlı için iyi bir seçimdir.

Oturma odasında, 2022 yılındaki mobilyalar doğa ile bir bağlantıyı vurgulamalıdır. Açık tonlar mobilya için bir temel görevi görür ve vurgular için zıt renkler kullanılabilir. Örneğin, pembe ten rengi, klasik veya modern tarzdaki bir iç mekan için iyi bir eşleşme olurken, terakota gölge, modern ve klasik stiller için harikadır. Pişmiş toprak rengi, masalar ve minderli mobilyalar için mükemmeldir.

Oturma odası için, 2022'deki mobilyaların renk şeması, insan ve doğa arasındaki bağlantıyı vurgulamalıdır. Açık tonlar mobilya tv ünitesi için bir temel görevi görür ve evin benzersizliğini ortaya çıkarmak için zıt tonlar kullanılır. Modern veya klasik tarzda bir iç mekan için, duvarlar için pembe bir ten rengi iyi bir seçim olacaktır. Geleneksel veya eski tarz bir iç mekan için, masa ve sandalyeler dahil olmak üzere zemin ve mobilyalar için pişmiş toprak rengi kullanılabilir.

2022'deki oturma odası köşe takımı mobilyalarının renk şeması, ahşapla birlikte beyazdır. Doğal ahşap, iç mekanın rahat ve asil görünmesini sağlar. Aynı şekilde doğal malzemelerden üretilmiş kumaşlar da duvar kaplamalarında ilk tercih olacaktır. Duvarlar için lüks ama pratik bir kumaş duvar kağıdı arıyorsanız, pişmiş toprak gölge oturma odanız için mükemmel bir seçenektir. Doğal malzeme ile klasik tasarımın mükemmel birleşimidir.

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.