2022 Bohem Stil Dekorasyonu

Bohem bir evde mobilya ve aksesuarların tarzı, desen ve dokuların karışımı ve Orta Asya'dan Suzani ve Kamboçya'dan Ikat gibi egzotik tekstillerin kullanımı ile karakterize edilir. Asılı duvar halıları ve alan kilimleri, bohem bir ev için mükemmel bir seçimdir. Bu stilin doygun renkleri, görsel alan yaratmak için genellikle beyaz bir arka planla en iyi şekilde eşleştirilir.

2022 Bohem Stil Dekorasyonu
248

Bohem iç tasarım, doku ve renk bakımından benzersiz olan ahşap ve taş gibi doğal malzemeleri kullanma eğilimindedir. Bohem bir ev, sahibinin seçtiği mobilyalar ve aksesuarlar da dahil olmak üzere birçok şekilde yorumlanabilir. Bir odanın dekorunda bulunan en yaygın unsurlardan bazıları haritalar, eski şişeler, süslü kutular ve diğer ilginç öğelerdir. Anahtar, seyahati çağrıştıran bir atmosfer yaratmaktır. Bir odaya sanatsal aksesuar parçaları eklemek, bir odayı cazip hale getirebilir.

2022'de bohem bir evin trendi daha minimalist bir yaklaşıma gitmek olsa da, evinize daha doğal unsurlar eklemek de mümkün. Bitkiler gibi dış mekan öğelerini kullanmak doğaya bir dokunuş getirebilir. Bir rüzgar çanı veya şarkı söyleyen kase, yaşam alanınızı dekore etmek için kullanılabilecek doğal rüzgar enerjilerini yakalamanıza yardımcı olabilir. Yaşam alanınızın genel estetiğini aydınlatacak doğal bir unsur salon takımı, koltuk takımı, köşe takımı, tv ünitesi, yemek odası salon gruplarında kullanılan eskitme aydınlatma armatürleridir.

Mekanınıza özgürlük ve neşe havası getirebilecek sıcak, canlı ve eklektik renkleri seçmek en iyisidir. Bu görünümü elde etmenin en iyi yolu, ahşap ve taş gibi doğal malzemeleri nötr bir renk paleti ile karıştırıp eşleştirmektir.

2022'deki evin tarzı yüzyılda nispeten değişmeden kaldığından, dünyanın herhangi bir yerinde bu tür tasarımın örneklerini hala bulabilirsiniz. Doğal, organik malzemeler ve el yapımı ürünler seçerek Bohem bir ev, sahibinin kişiliğini yansıtacak ve kendi içinde benzersiz olacaktır. Eviniz için birkaç temel fikir başlamanıza yardımcı olabilir.

Modern Bohem evleri minimalist bir yaklaşıma sahip olacak ve bol miktarda beyaz kullanacak. Mobilya söz konusu olduğunda, öncelikle Bohem bir evin tarzı, malzemelere, dokulara ve grafik katılımına odaklanacaktır. Daha rahat bir ruh hali elde etmek isteyenler, rustik malzemeleri ve etnik desenleri karıştırmaya teşvik edilir. Daha rahat bir görünüm arıyorsanız, yüzyıl ortası parçaları kullanmayı düşünebilirsiniz.

Moda söz konusu olduğunda, bohem tarzı uzun zamandır popülerdir ve önümüzdeki yıllarda da bunu yapmaya devam edecektir. Stil, malzeme ve doku karışımı ile karakterize edilir ve evlerde popüler bir seçimdir. Rahat, bohem yaşam tarzını sevenler için genellikle iyi bir seçimdir. Sadece taşa yazılmadığını ve bohem mobilya ve aksesuarların gelecekte evler için popüler bir seçenek olmaya devam edeceğini unutmayın.

Güçlü bir bohem tarzı oturma odası elde etmek için ten rengi nötr bir taban gereklidir. Nötr bir taban, desenleri kolayca karıştırmanıza ve eşleştirmenize olanak tanırken, parlak renkli bir taban, evinizin çok yoğun ve abartılı görünmesini sağlar. Bu sorunu önlemek için nötr bir ton veya kirli beyaz kullanın. Bunu yaparak, farklı unsurlar arasında uyumlu ve sakinleştirici bir karışım oluşturabilirsiniz. Sakinleştirici ve nötr renk paletleri bohem stil dekorasyonunda en çok yatak odaları mobilyalarında kullanılmaktadır. 

Bohem tarzı, bir kitapta yazılmayan klasik bir iç tasarım tarzıdır. Tarz genellikle göçebeler, çingeneler ve modern ev dekorunu pek umursamayan diğer insan türleri ile ilişkilendirilir. Ancak, ana akım bir iç tasarım trendi olarak boho'nun yükselişi ile popülerlik kazandı. Kullanımı artık birçok endüstride bir trend ve 2022'de de böyle kalması bekleniyor.

 
Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.