2022 Baza Yatak Başlığı Modelleri

Başlık, yatağın başına takılan bir mobilya parçasıdır. Tarihsel olarak, uyurken bir kişinin vücudundan cereyan ve soğuk tutmanın bir yolu olarak hizmet ettiler. Ahşap, tuğla ve taştan daha az termal olarak iletken olduğu için yüzyıllardır yatak başı olarak kullanılmıştır. Çeşitli malzemelerden yapılabilirler ve çeşitli tasarımlarda mevcutturlar.

2022 Baza Yatak Başlığı Modelleri
7628

Odanızın iç tasarımına uygun olanı seçmeyi mümkün kılan birçok farklı başlık türü vardır. Başlık ister ahşap ister kumaş olsun, seçim odanızın tarzına bağlı olacaktır. Ahşap bir yatak başlığını odanızın geri kalanına uyacak şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Odanıza klas bir dokunuş katmak için kumaş bir başlık da seçebilirsiniz. Başlık için yeterli alanınız yoksa dekorunuza uygun şekilde boyayabilirsiniz. Ahşap baza başlık setleri, ahşap yatak odası takımı ve avangarde yatak odası modelleri ile uyum sağlamaktadır. 

Başlıklar ayrıca bir odaya renk ve karakter katmanın bir yolu olabilir. Zevkinize bağlı olarak katı veya desenli olabilirler. Hatta odadaki mevcut dekora uygun bir başlık bile seçebilirsiniz. Bir yatak başlığı seçmenin en iyi yolu, çeşitli seçenekleri araştırmak ve karşılaştırmaktır. İster çizgili ister çiçekli bir başlıkla gitmek isteyin, seçenekler sınırsız. Hatta mevcut dekorunuzu tamamlayan bir tasarım bile bulabilirsiniz. Çiçekli ve kırsal şehir havasını yansıtan başlık modellerini country yatak odaları ile kombinleyip, yatak odanızda baştan sona iç dekorasyon stili yansıtabilirsiniz. 

Aynalı bir yatak başlığı ışığı yansıtır, bu da yatak odasına biraz ekstra cazibe katmanın harika bir yoludur. Bu tip yatak başlıkları tipik olarak iki ila dört inç genişliğindedir ve genellikle ahşap bir çerçeveye monte edilir. Çok sayıda farklı seçenek var ve en yaygın olanı dana derisidir, ancak keçi, geyik ve deve derisinden yapılmış deri başlıklar da bulabilirsiniz. Aynalı yatak başlığı, ışığı odaya yansıttığı için yatak odası için mükemmel bir seçenektir.

2022 Baza Başlık Modelleri

 
  • Ahşap yatak başlığı modeli
  • 2022 trend başlık renkleri
  • Baza ve başlık çeşitleri
  • Country yatak başlığı modeli
  • Avangarde yatak başlığı modeli
  • Modern yatak başlığı modeli

Duvara monte bir başlık, bir duvara veya bir karyola çerçevesine monte edilebilir. Bu tip yatak başı bağımsız bir ünitedir ve düz bir yüzeye monte edilebilir, duvara monte başlık ise duvara monte edilebilir. Bazı duvara monte yatak başlıkları, doğrudan yatağa montaj için braketlerle birlikte gelir. Duvarlarda ortalanabilirler veya büyük boy olabilirler, ancak vida veya cıvatalarla sabitlenmelidirler. Modern yatak odası taıkımlarında genellikle duvara monte edilen sade ve düğmeli baza başlık modelleri kullanılmaktadır. 2022 baza başlık modelleri içerisinde en sık tercih edilecek mobilya dekorasyon ürün grupları içerisindedir. 

İyi yapılmış bir yatak başlığı, bir yatak odası için çok şey yapabilir. Duvarı aşınma, leke ve tozdan koruyabilir. Ayrıca size iyi şanslar getirebilir. Üstelik bir başlık, başınızı da koruyacak ve sizi huzurlu bir ruh halinde tutacaktır. Sadece dekoratif değil, aynı zamanda işlevseldir ve duvarınızı koruyacak ve yatağınıza uygun desteği sağlayacaktır.

Bir başlık, duvarın korunmasına yardımcı olabilir. Bir duvarın yanında uyursanız, onu lekeleme olasılığınız daha yüksektir. Başlık, duvarı bundan koruyacaktır. Bu, bir başlığın tek faydası değildir. Bir odadaki dekoratif unsurları sergilemek için de kullanabilirsiniz. Kişisel bir kitaplığınız varsa, kitaplık-başlık koleksiyonunuzu sergilemenin harika bir yoludur. Sadece çekici olmakla kalmaz, aynı zamanda bir odayı daha büyük gösterebilir.

Başlık, yatak odasının odak noktasıdır. Doğru olanı seçmek size harika bir gece uykusu verecektir. Ancak, odanızda da bir odak noktası olabilir. Tasarımınızda yoksa, tüm tasarımı mahvedebilir. Bu yüzden ihtiyaçlarınıza uygun bir başlık bulmak önemlidir. Modern bir yatak başlığı arıyorsanız, yatak odanız için güzel bir merkez parçası olacaktır. 2022 baza başlık modellerini güncel olarak Çokal mobilya mağazamızda bulabilirsiniz. Mobilya ve iç dekorasyon ürün gruplarınız için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.