2022 Ahşap Tv Ünitesi Modelleri

2022 ahşap TV ünitesi beş farklı renkte mevcuttur ve ek medya depolamak için açık bir raf içerir. 50 inç boyutuna kadar televizyonları barındırabilir ve ekstra depolama alanı için iki ekstra derin çekmeceye sahiptir. TV sehpası, kablolara kolay erişim için deliklere sahiptir ve geniş açık raf, üstüne daha fazla dekoratif öğe ve ortam koymanıza olanak tanır. Bu ahşap TV ünitesi sağlam ve güvenilirdir ve kolayca monte edilebilir.

2022 Ahşap Tv Ünitesi Modelleri
2437

TV ünitesi, kolay erişim için yerden tasarruf sağlayan sürgülü kapılara sahip iki bölmeye sahiptir. Büyük bölmede 40 inçlik bir televizyon bulunur ve ayrıca DVD'ler için açık raflar vardır. Yandaki ince tutamaklar üniteye retro bir his verirken, şık kavisli tasarım çoğu iç tasarımla iyi uyum sağlar. Beyaz veya koyu gri kaplamalı bu TV sehpası, işlenmiş ahşaptan yapılmıştır. İki ayarlanabilir raf, bir DVD koleksiyonunu barındırabilir.

İki raf, herhangi bir boyuttaki televizyona uyacak şekilde ayarlanabilir. Üst kısım, bir televizyon kutusu veya oyun konsolu için mükemmel olan yivli bir desene sahiptir. TV sehpası, projektörünüzü ve AV bileşenlerini yerleştirebilmeniz için ayarlanabilir raflara sahiptir. Kolay kablo yönetimi için bir güvenlik kilidi ile birlikte gelir. Bu TV sehpasının bir diğer avantajı da geniş saklama alanıdır. Boyutuna rağmen, dayanacak şekilde inşa edilmiştir. Tv ünitesi salon takımını oluşturan koltuk takımı, köşe takımı, yemek odaları içinde oldukça önemlidir. Evin iç dekorasyon ve dizayn şeklinin düzgün görünmesini sağlar. 

Bu TV sehpası doğal, organik bir desene ve ayarlanabilir raflara sahiptir. Meşe kaplaması hem güzel hem de dayanıklıdır ve 60 inç boyutuna kadar bir televizyonu barındırabilir. Masif meşe TV sehpası, düz ekran televizyonlar için de uygundur ve şık bir cam kaplamaya sahiptir. Masif meşe TV sehpası iki farklı renkte mevcuttur: koyu meşe. Kendiniz monte edilebilir, bu da bir araya getirmenizi kolaylaştırır.

Birden fazla konsolunuz varsa, daha küçük bir TV düşünebilirsiniz. Bu stand, biri CPU depolaması için olmak üzere dört bölmeye sahiptir. Stand 17 inç yüksekliğinde ve 13,5 inç derinliğindedir. Stand, 65 inç TV için yeterince küçük olsa da, daha büyük ekranlar için tasarlanmamıştır. Tarzı her büyüklükteki odalar için uygundur. Birden fazla konsolunuz varsa, daha büyük kapasiteli farklı bir model bulmak isteyebilirsiniz. 2022 ahşap TV ünitesi, 74 inç ekran TV için idealdir. Ünite, kabloları ve DVD'leri saklamak için dolap kapaklarına sahiptir. Dolap kapıları ayrıca ek depolama alanı ortaya çıkarmak için açılır. İki rafı, 74 inçlik bir ekran için yeterli alan sağlar. Bu TV sehpası, 74 inçlik bir televizyon için uygundur. Kablo yönetimi için de birçok seçenek vardır. Bu ahşap tv ünitesi sehpası sadece birkaç vida ile monte edilebilir.

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.