2021 Trend Berjer Modelleri

Berjer mobilyalarının geçmişi on sekizinci yüzyıla kadar uzanmaktadır. Berjer, Fransa'da Romantik Dönem'de popüler olmuştur. Berjer mobilyaları, Brezilya, Endonezya, Güney Afrika, Avustralya, Hindistan ve ABD'de bulunan bir tür palmiye ağacı olan rattandan yapılmıştır. Vera Berjer, bu tür mobilyaların en ünlü tasarımcılarından biridir.

2021 Trend Berjer Modelleri
244

Vera berjer'in koltuk tasarımlarının benzersiz özelliklerinden biri, düz veya hafif kavisli kolçaklar ile kavisli veya çok kavisli olmayan koltuk/ayak taburelerinin birleşimidir. Bu iki oturma parçasının kombinasyonu, birçok farklı oda tipinin görünümüne ve hissine gerçekten uyan büyük boy ve rahat bir oturma alanı oluşturur. Koltuk takımı ve köşe takımının bir parçası olan berjerler her eve uyum sağlayarak tekli koltuk kültürüne önemli katkıda bulunuyor. 

Günlük yaşam alanlarımızda berjerlerin özel bir yeri olmasının sebebi salonun içerisinde kendine özgü duruşu ve dayanıklı oluşundan gelir. Berjerler evlerin sadece salon takımı, koltuk takımı, köşe takımı gibi mobilya gruplarının kullanımı dışında yatak odası , çocuk odası, genç odası gibi bir çok farklı dekorasyonda kullanım kolaylığı olan oturma grubu mobilya parçalarından biridir. Berjerler salonda bir kaç farklı köşede bulundurabilir. Kategorisi ve stiline göre berjer tasarımlara değişikilik göstermektedir. Modern, avangarde, country, ahşap gibi stillerin berjer ve koltuk takımı modelleri farklıdır. 

Lexus: Koltuk takımına eşlik eden bu, klasik berjer koltuğunun modernize edilmiş bir çeşididir. Koltuğun ön paneli, ilave esneklik için bir tabure görevi görür. Kolçak ve tabure düz veya hafif eğimli olarak da yatırılabilir. 3Ds Max 2021 versiyonu, koltukta fiberglas malzeme kullanımını içeren yeni bir tasarımdır. Bu malzeme, kol kaldırılıp indirildiğinde bükülme sayısını azaltarak dayanıklılığı artırır. Çokal mobilya mağazamızda birbirinden farklı berjer modellerini bulabilirsiniz. 

Çokal mobilya mağazamızda Berjer'den koltuk takımına, köşe takımı, yatak odası, yemek odası, tv ünitesi, tv sehpası, salon takımı, duvar ünitesi gibi bütün mobilya kategorilerini bulmanız mümkündür. Bu koltuklar hem işlevsel hem de estetik olarak çekici olacak şekilde tasarlanmıştır. Koltuk, uzun bir kullanım süresine dayanacak şekilde yapılmış alüminyum bir çerçeveye sahiptir. Bazı insanlar, düz yapısı nedeniyle prada koltuğunu oturmaktan rahatsız bulabilir, ancak bu dezavantaj, koltuğu yüksek bir konumda tutarak aşılabilir. Prada koltuk takımı, prada berjer modellerini dışında tamamen ergonomik olarak biçimlendirilmiş olarak tasarlanan liya, mira koltuk takımı berjer modelleri, gucci, fendi, solo, sahra, bugatti ve enzio koltuk, köşe koltuk takımı berjer çeşitlerini çokal mağamazımızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. 

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.